Αρνητικό σερί στην Ιστορία του ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 10:18
UPD:10:25
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η εντός έδρας ήττα από την Λάρισα σκόρπισε ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που είδε την ομάδα του να μην μπορεί να «γευτεί» την χαρά τη νίκης σε τέταρτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι.

Η επίδοση αυτή, μάλιστα, (τρεις ήττες, μία ισοπαλία) συνιστά αρνητικό σερί για το «τριφύλλι», καθώς ουδέποτε στην Ιστορία της ομάδα δεν είχε συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ (1-3), από την Ξάνθη (ως γηπεδούχος στην Ριζούπολη με 0-1), προχθές από την ΑΕΛ (1-2), ενώ έχει και μία ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1).

Το προηγούμενο πιο άσχημο ξεκίνημα των «πρασίνων» είχε σημειωθεί τη σεζόν 2012/2013, όταν και τότε αγνοούσαν τη νίκη στα πρώτα τέσσερα ματς στην έδρα τους, μόνο που τότε δεν είχε ηττηθεί και μετρούσε ισάριθμες ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), Ατρόμητο (1-1), Αστέρα Τρίπολης (0-0) και Άρη (1-1).

Ανεξαρτήτως του χρονικού σημείου της περιόδου, ο Παναθηναϊκός είχε να συμπληρώσει τετράδα εντός έδρας αγώνων με μόλις ένα βαθμό από το 2006/2007, όταν είχε ηττηθεί από τον Εργοτέλη (0-1), Ατρόμητο (1-2) και Άρη (0-1), ενώ είχε αναδειχθεί ισόπαλος με την Κέρκυρα (2-2).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις