Πήρε το μάθημα, νίκησε στην Αγία Πετρούπολη ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 21:57
UPD:22:11
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός πήγε... υποψιασμένος στη Ρωσία, μετά τις δύο συνεχείς ήττες τους στον πόντο στη φετινή Ευρωλίγκα.

Με καλή άμυνα αυτή τη φορά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι «πράσινοι» νίκησαν με 89-79 τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη και σημείωσαν την πρώτη φετινή εκτός έδρας επιτυχία τους στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μετρά πλέον δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες, ενώ οι Ρώσοι, που την περασμένη εβδομάδα είχαν περάσει νικηφόρα από το ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, βρίσκονται στο 1-3.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, λίγο έλειψε να ξαναζήσει τις καταστάσεις στο «Αστρομπάλ» με αντίπαλο τη Βιλερμπάν, όταν έχασε διαφορά 14 πόντων και στο τέλος έχασε και το παιχνίδι.

Στο τελείωμα, όμως, ο Φριντέτ ήταν ψύχραιμος κι εύστοχος από τη γραμμή των βολών, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που έχαναν τη μία μετά την άλλη.

Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ (η Ζενίτ είχε 15 επιθετικά!), όμως αναπλήρωσαν την αδυναμία τους με την καλή επιθετική λειτουργία και τη δημιουργία του Νικ Καλάθη.

Ο Φριντέτ τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους και 4 ασίστ,ο Τόμας πρόσθεσε 17 πόντους, ο Γουάιλι 14, ενώ σπουδαία δουλειά έκαναν επίσης ο Καλάθης (8 πόντοι, 15 ασίστ) και ο Παπαπέτρου (9 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις