To Doogee S95 Pro είναι φτιαγμένο για τα… δύσκολα

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 10:18
UPD:10:19
A- A A+

Το νέο smartphone της Doogee ξεχωρίζει από όλα τα άλλα μοντέλα που παρουσιάζουν οι κατασκευαστές λόγω της υψηλής αντοχής του σε πάσης φύσεως κακουχίες.

Μπορεί να διακρίνεται για την ανθεκτικότητά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνει πολλούς συμβιβασμούς σε άλλους τομείς, όπως είναι τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία συσκευή που περιβάλλεται από ειδικό στρώμα θωράκισης, με πιστοποίηση IP68, IP69K και το Military Standard 810G, γεγονός που σημαίνει ότι κυριολεκτικά αντέχει τα πάντα, από την επαφή με το νερό, το βύθισμα και τις μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Λειτουργεί με άνεση από τους -30 βαθμούς Κελσίου μέχρι και τους 60, ενώ μπορεί να βυθιστεί μέχρι και στα 3 μέτρα βάθους για τέσσερις ώρες. Η Doogee σημειώνει ότι το εν λόγω smartphone μπορεί να αντέξει ακόμα και τις δονήσεις από μία έκρηξη ή έναν πυροβολισμό.

Στο κομμάτι του τεχνολογικού εξοπλισμού, το Doogee S95 Pro είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη διαγωνίου 6.3 ιντσών, με 384 pixels ανά ίντσα και ανάλυση 2160x1080 pixels. Στο εσωτερικό του τηλεφώνου υπάρχει επεξεργαστής Helio P90, 8 πυρήνων με μνήμη RAM 8 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD. Η μπαταρία είναι μεγάλης χωρητικότητας, στα 5150 mAh. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 48 Megapixel, με αισθητήρα IMX586 της Sony, η οποία συνδυάζεται με άλλες δύο κάμερες των 8 Megapixel. Στο μπροστινό μέρος, η κάμερα για τις selfies είναι στα 16 Megapixel.

To Doogee S95 Pro είναι αρθρωτό smartphone, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει επιπρόσθετα στοιχεία, ανάλογα με τις ανάγκες του κατόχου του. Έτσι, είναι εφικτό να προσθέσει κανείς μία extra μπαταρία που φορτίζει ανεξάρτητα από την κεντρική μονάδα, ή ένα επιπρόσθετο ηχείο ισχύος 6 Watt για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την μουσική τους εν κινήσει. Η εταιρεία θα διαθέσει το τηλέφωνο σε όλο τον κόσμο από τον Νοέμβριο του 2019 σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 400 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς