Ανανεώσεις συμβολαίων και μεταγραφικές εξελίξεις σε ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ

Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2006 14:45
UPD:14:50
A- A A+

Σε συμφωνία με την ΑΕΚ για τη συνέχεια της συνεργασίας τους κατέληξε ο βραζιλιάνος επιθετικός Χούλιο Σέζαρ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, «ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Julio Cesar Da Silva e Souza, συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ την επέκταση του συμβολαίου του για δυόμιση χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2008».

Ο Σέζαρ θα αμοίβεται με 210 χιλ. ευρώ ετησίως (απολαβές ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο) ως τον Ιούνιο του 2008, ενώ υπάρχει και οψιόν σύμφωνα με την οποία, αν ο παίκτης φέρει στο μέλλον πρόταση 400-500 χιλ. ευρώ από το εξωτερικό, θα μπορεί να αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ.

«Ήταν το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο. Θα κάνω τα πάντα για να πάρουμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιστευώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα κάνω τα πάντα για το καλό που μου έκανε ο Φ.Σάντος (ο οποίος παρενέβη προσωπικά για την ολοκληρωση της συμφωνίας)», δήλωσε ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Την ίδια ώρα εν αναμονή της απάντησης του Ιεροκλή Στολτίδη είναι ο Ολυμπιακός για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη που εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Η απάντηση του 31χρονου μέσου στην αρχική πρόταση του Ολυμπιακού για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με μικρή αύξηση των απολαβών του το προσεχές εξάμηνο, και 400.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια, αναμένεται αύριο.

Στον Παναθηναϊκό τέλος, το σήριαλ με τη μεταγραφή Ολισαντέμπε στην Πόρτσμουθ δείχνει να τελειώνει αίσια για τον παίκτη και τους «πράσινους», μετά την άρση των αντιρρήσεων του προπονητή της αγγλικής ομάδας Χάρι Ρέντναπ. Όπως μάλιστα δήλωσε ο Ρέντναπ, «δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν πρόκειται να αποκτήσεις παίκτη που θα πληρώνεται ανά συμμετοχή». Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία προβλέπει την προκαταβολή ενός ποσού σε Παναθηναϊκό και παίκτη και στη συνέχεια το υπόλοιπο ποσό της μεταγραφής θα καταβληθεί ανάλογα με τις συμμετοχές του νιγηριανο-πολωνού επιθετικού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις