Οι ποικίλες αποχρώσεις του καφέ συνωμοτούν υπέρ του άψογου στιλ

Coffee time
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 13:46
In Icons We Trust
A- A A+

Η φετινή παλέτα του καφέ παίζει σε αποχρώσεις που παραπέμπουν στη δεκαετία του 1970, σε νέες ωστόσο υφές και κοψίματα που δίνουν μία διαχρονικότητα.

Όπως συστήνει η ομάδα του In Icons We Trust, επενδύστε σε έξυπνες αγορές που ταιριάζουν τόσο μεταξύ τους, όσο και με τζιν ή παντελόνια cargo.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να αφεθείτε στην άνεση της καθημερινής πολυτέλειας.

IN ICONS WE TRUST

· Το φρέσκο στοιχείο εδώ είναι τα παπούτσια. Αθλητικά, ιδιαίτερα και με μία old school πινελιά, δεν διστάζουν να φορεθούν με ένα επίσημο υλικό που τα φέρνει άνετα στο γραφείο. Εστιάστε σε αυτή τη νέα τάση, θα κρατήσει πολύ καιρό.

· Όλα παίζονται στη λεπτομέρεια. Μία διαφορετική απόχρωση ή/και ύφανση στο παντελόνι και το σακάκι, κι αμέσως το λουκ γίνεται άνετο και όσο πρέπει ανεπίσημο.

· Παίξτε με μέχρι τρείς διαφορετικές αποχρώσεις, ούτως ώστε να χτίσετε μία ενδιαφέρουσα βάση που θα μπορεί να υποστηρίξει ένα μαλακό, μπεζ ζιβάγκο, αλλά ακόμη κι ένα λευκό βαμβακερό πουκάμισο, με την ίδια ευκολία.

· Για να αφήσετε το λουκ να αναπνεύσει, κρατήστε μερικά street στοιχεία όπως μικρά αξεσουάρ στο χέρι και αόρατες κάλτσες που δίνουν την αίσθηση της ανεπιτήδευτης απλότητας.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Μάλλινο σακάκι, ζιβάγκο και βαμβακερό παντελόνι Vardas. Διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο www.vardas.gr.

Sneakers Salvatore Ferragamo. Διαθέσιμα από τα καταστήματα Καλογήρου και από τη Salvatore Ferragamo Boutique.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή