Κόβατς: Δεν είναι εύκολο για κανέναν σε αυτό το γήπεδο

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 19:53
UPD:19:55
REUTERS/KAI PFAFFENBACH
A- A A+

Προσοχή στον Ολυμπιακό ζητάει ο Νίκο Κόβατς από τους παίκτες του, ενόψει του αυριανού αγώνα της Μπάγερν με τους «ερυθρόλευκους», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στο Champions League (22/10, 22:00).

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας έδωσε το στίγμα των προθέσεων της ομάδας του, σχολιάζοντας ότι «παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο που γύρισε το ματς, παρά το γεγονός ότι έχανε 2-0 από την Τότεναμ και ισοφάρισε»

Και πρόσθεσε: «Προφανώς και δεν θέλω και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσουμε αλλά θέλω να δούμε τον αγώνα και το τι θα περιμένουμε από τον αντίπαλο που παίζει στην έδρα του. Την ξέρω την ατμόσφαιρα. Έχω παίξει εδώ. Το διασκεδάζω με τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο. Δεν είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του Σούλε είπε ότι «έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και αρκετούς που μπορούν να προσφέρουν. Λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Σούλε. Δεν ξέρουμε επακριβώς το πότε θα γυρίσει. Καλύτερα να γυρίσει έναν με δύο μήνες πιο μετά παρά να χάσει δέκα χρόνια. Δεν χρειάζεται να βιαστεί».

Όσο για το ότι η Μπάγερν έχει χρόνια να κατακτήσει το Champions League; «Επιθυμία μας είναι να κατακτήσουμε τη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολο αλλά το προσπαθήσουμε. Στο πρωτάθλημα δεν είχαμε κακή απόδοση. Εάν δούμε την περασμένη χρονιά έχουμε βάλει 15 παραπάνω γκολ αλλά έχουμε δεχθεί 3 περισσότερα. Πρέπει να το δουλέψουμε αυτό».

Από τους παίκτες των Βαυαρών παρέστη ο Νταβίντ Αλάμπα, που έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Παίζει εντός έδρας και είναι επικίνδυνος από τα άκρα. Και βέβαια θυμάμαι την ατμόσφαιρα. Είναι φανταστική. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε».

Για τα αμυντικά «θέματα» της ομάδας του, ανέφερε ότι «τις τελευταίες εβδομάδες έγινε ροτέισον. Τώρα θέλουμε να αγωνιζόμαστε κάποια πρόσωπα μαζί για να δέσουμε καλύτερα ως σύνολο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις