Ανανέωσε και... υπέγραψε το «τρίποντο» στο Περιστέρι

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 22:07
UPD:21/10/2019 10:22
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ένα 24ωρο μετά τη συμφωνία του με την ΠΑΕ για την επέκταση της συνεργασίας τους, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, έμελλε να εξελιχθεί σε απόλυτο πρωταγωνιστή των «πρασίνων» στο Περιστέρι.

Με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο 23χρονος επιθετικός, δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, χάρισε τη μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό επί του Ατρόμητου με 1-0 και ταυτόχρονα επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα, μετά τις εξελίξεις που προηγήθηκαν στα τέλη της εβδομάδας με τον Νίκο Νταμπίζα.

Με το ίδιο σκορ που πέρασαν και από τη Νέα Σμύρνη, οι «πράσινοι» πέτυχαν τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα και αυτή μακριά από το ΟΑΚΑ, όπου ακόμη δεν έχουν πανηγυρίσει.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος κι εκτός από το υπέροχο γκολ του Χατζηγιοβάνη είχε κι άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη για να «σφραγίσει» από νωρίς τη νίκη του.

Οι γηπεδούχοι, που προέρχονταν από δύο σερί νίκες, προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσουν, είχαν μια-δθο καλές στιγμές, αλλά επί της ουσίας δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Διούδη, που όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις