«Διπλό» στη Ξάνθη ο Άρης στο ντεμπούτο του Ένιγκ στον πάγκο του

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 19:06
UPD:19:12
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

«Γούρικο» αποδείχθηκε το ντεμπούτο του Μίχαελ Ένιγκ στον πάγκο του Άρη, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης, με 1-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες, από Λάρισα και Ολυμπιακό, οι «κίτρινοι» προσέλαβαν τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος στην πρώτη του παρουσία είδε την ομάδα του να περνά από μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι στην φορμαρισμένη Ξάνθη.

Το ματς κρίθηκε στο ξεκίνημά του και συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό, όταν μετά την ανατροπή του Μπράουν Ιντέγε, ο διαιτητής Καραντώνης υπέδειξε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Μπρούνο Γκάμα.

Η Ξάνθη, που έχει εντυπωσιάσει έως τώρα στο πρωτάθλημα φάνηκε να επηρεάζεται πάρα πολύ από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Ιντέγε στο 73' και στο 87', για να «σφραγίσουν» νωρίτερα τη νίκη τους. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν νευρικοί και χωρίς έμπνευση στις λιγοστές επιθετικές πρωτοβουλίες τους.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις