«Πέταξε» και στο ΟΑΚΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 20:06
UPD:20:11
Eurokinissi Sports/ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
A- A A+

Το Περιστέρι αποδείχθηκε... επτάψυχο στο κλειστό του ΟΑΚΑ, απ΄ όπου απέδρασε με τεράστιο «διπλό» επί της ΑΕΚ στην παράταση (91-90).

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου έκανε το 4Χ4 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α1 και «συγκατοικεί» στην κορυφή με τον επίσης αήττητο, Παναθηναϊκό, που έκανε «πάρτι» με τρίποντα στην Πυλαία (104-88 τον ΠΑΟΚ).

Από την πλευρά της η ΑΕΚ είχε την τρίτη απώλεια στο πρωτάθλημα, αν και τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά και στο επιπλέον, πεντάλεπτο, είχε την ευκαιρία να φύγει νικήτρια από το παρκέ. Μία άστοχη βολή του Λάνγκφορντ, όμως, στην παράταση και νωρίτερα ένα απίστευτο τρίποντο του Χάτσερ, έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πάρουν το ροζ φύλο αγώνα.

Το Περιστέρι, το οποίο επέστρεψε από το -4 στο 42΄ (83-79), είχε τους... κατάλληλους ανθρώπους στο τέλος τόσο της κανονικής διάρκειας, όσο και του επιπλέον πενταλέπτου, με τον Γκρέι να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση από τα 6.75 (79-79) και τον Σμιθ να «αρπάζει» το «διπλό» με coast to coast και εύστοχο λέι απ (90-91) στην εκπνοή του αγώνα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ δεν είχε στον πάγκο της τον Ηλία Παπαθεοδώρου στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, καθώς ο Έλληνας τεχνικός αποβλήθηκε 1:38 πριν από τη λήξη της παράτασης από τη διαιτητή της αναμέτρησης, Βάσω Τσαρούχα. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Γκρέι με 26 πόντους και ποσοστά ευστοχίας για σεμινάριο (7/8δ., 2/2τρ., 6/6β.), ενώ από την ΑΕΚ ξεχώρισε ο Λάνγκφορντ με 21 πόντους, όντας όμως άστοχος από τα 6.75μ. (1/6). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις