ΣΥΝ: Ούτε «προβοκάτσια», ούτε «φάρσα» η υπόθεση απαγωγής Πακιστανών

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2006 16:08
A- A A+

«Η ανάκληση βρετανών πρακτόρων καθώς και τα εκτενή δημοσιεύματα για το ρόλο τους στον αγγλικό Τύπο, πιστοποιούν ότι η από τετραμήνου δημοσιοποιημένη υπόθεση της απαγωγής και κράτησης πακιστανών στη χώρα μας, δεν αποτελεί "προβοκάτσια", ούτε βέβαια "φάρσα"», τονίζει σε δήλωσή του ο υπεύθυνος ΄Τύπου και Επικοινωνίας του ΣΥΝ Ν. Βούτσης.

Όπως επισημαίνει, «η ελληνική κυβέρνηση έχει χρεωθεί, πέραν του χειρισμού του θέματος, την επίμονη και ένοχη σιωπή, για ένα θέμα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, ενώ ταυτόχρονα έκανε το παν για να αποκρυβεί ή και, μετέπειτα, να υποβαθμιστεί η υπόθεση αυτή».

«Εδώ δεν πρόκειται, πλέον, για μια συνηθισμένη αδυναμία διαχείρισης κρίσεων, αλλά για την αποθέωση της λογικής της νέας αντιτρομοκρατικής εποχής, λογικής περιορισμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ένα περιβάλλον περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, έπειτα από αίτημά του, θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργός για την υπόθεση των Πακιστανών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή