Α. Διαμαντοπούλου: Οικειοποίηση ενός ακόμα έργου του ΠΑΣΟΚ ο σταθμός στην Ανθούσα

Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2006 14:56
A- A A+

Για οικειοποίηση ενός ακόμη έργου του ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί την κυβέρνηση Καραμανλή, η υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Πολιτικής Καταναλωτών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ¶ννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή τα εγκαίνια του Σταθμού Ανεφοδιασμού της ΕΘΕΛ στην Ανθούσα.

«Η καλομαθημένη κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2006, και να οικειοποιηθεί ένα ακόμη έργο που είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, βαπτίζοντάς το, έργο της "Νέας Διακυβέρνησης"», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της η κ. Διαμαντοπούλου.

Όπως επισημαίνει η κ. Διαμαντοπούλου, η σύμβαση μεταξύ της ΔΕΠΑ και της ΕΘΕΛ για την προμήθεια φυσικού αερίου για την κίνηση των λεωφορείων υπογράφηκε το Νοέμβριο του 2002. Επιπρόσθετα, η παραγγελία των 120 νέων λεωφορείων έγινε επί των ημερών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ενώ κατά την ίδια περίοδο πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός για την κατασκευή του Σταθμού Ανεφοδιασμού στην Ανθούσα.

Τέλος, με την ευκαιρία των εγκαινίων του εν λόγω Σταθμού, η υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ καλεί την κυβέρνηση να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τις ενέργειες που έχει κάνει η ίδια για την εγκατάσταση των υπολοίπων Σταθμών Ανεφοδιασμού Οχημάτων Φυσικού Αερίου (όπως π.χ. ο Σταθμός στη Θεσσαλονίκη), που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε μεριμνήσει να εντάξει στο Γ’ ΚΠΣ.

«Έτσι θα κρίνει ο ελληνικός λαός ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο και έργο της ΝΔ», καταλήγει η κ. Διαμαντοπούλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή