Με Βαλένθια ο Ολυμπιακός για να «σπάσει το ρόδι» στην Ευρωλίγκα

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 12:05
UPD:12:12
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Τη Βαλένθια θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ απόψε (11/10, 21:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, που είναι ταυτόχρονα και πρώτος στη μετά Μπλατ εποχή.

Στον «ερυθρόλευκο» πάγκο θα βρεθεί ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού, Κεστούτις Κεμζούρα, ως υπηρεσιακός τεχνικός.

«Προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι με τη Βιλερμπάν και όλη η ομάδα θέλει να ανατρέψει αυτή την εικόνα και να έχει μια επιτυχημένη σεζόν. Η Βαλένθια δεν είναι νέα στην Ευρωλίγκα, όμως παίζει καιρό μαζί. Έχει ποιότητα, μέγεθος, ισορροπία, έχει την εμπειρία για την διοργάνωση», σχολίασε ο Λιθουανός προπονητής. 

«Είναι μια ομάδα με σοβαρή δυνατή άμυνα και επιθετικό ρυθμό, όπως όλες οι ισπανικές ομάδες. Όλες αυτές τις ημέρες προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις σωστές επιλογές σε επίθεση και άμυνα για να την σταματήσουμε», πρόσθεσε.

Για να συμπληρώσει: «Η Βαλένθια έχει τρεις πολύ καλούς ψηλούς, ειδικά τον Ντούμπλιεβιτς, τον οποίο πρέπει να περιορίσουμε. Θα μετρήσουν όλες οι λεπτομέρειες, ένας σημαντικός τομέας είναι τα ριμπάουντ, οι δεύτερες ευκαιρίες αλλά και τα λάθη».

Για το γεγονός πως η πλειονότητα των ξένων παικτών του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να προσφέρει απέναντι στη γαλλική ομάδα; «Δεν θα ξεχωρίσω παίκτες. Ως ομάδα παίξαμε άσχημα και ως ομάδα χάσαμε, ανεξάρτητα με το ποιος έπαιξε καλά. Αυτό δείχνει πως έχουμε πολλές δυνατότητες. Συζητήσεις δεν υπήρξαν, θα υπάρξουν αργότερα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις