Αθανασάκης: Η αναθεώρηση δεν μπορεί να γίνει το άλλοθι της κυβέρνησης

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2006 17:58
A- A A+

Η αναθεώρηση του Συντάγματος δεν μπορεί να γίνει το άλλοθι, ώστε να υπεκφεύγει η κυβέρνηση από τα προβλήματα του σήμερα παραπέμποντάς τα για μετά την αναθεώρηση, τόνισε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καραμανλής συνεχίζει να αντιμετωπίζει το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος με όρους επικοινωνιακούς.

«Η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια σοβαρή υπόθεση για να εμφανίζεται ή να επιχειρείται να εμφανιστεί σαν "το κερασάκι στην τούρτα" των δήθεν μεταρρυθμίσεων της Νέας Δημοκρατίας, μεταρρυθμίσεις που είναι είτε ανύπαρκτες, είτε σε λάθος κατεύθυνση και πάντως σε βάρος των εργαζομένων, σε βάρος των πολλών», παρατήρησε ο κ. Αθανασάκης και πρόσθεσε:

«Ούτε μπορεί η αναθεώρηση του Συντάγματος να γίνει το άλλοθι ώστε να υπεκφεύγει η κυβέρνηση, να υπεκφεύγει ο κ. πρωθυπουργός από τα προβλήματα του σήμερα παραπέμποντάς τα για μετά την αναθεώρηση. Σε τίποτα δεν εμποδίζει το Σύνταγμα της χώρας την κυβέρνηση να εφαρμόσει εκείνες τις πολιτικές που έχει ανάγκη η χώρα. Η κυβέρνηση είναι που κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή