Επιστροφή στα «τρίποντα» ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 19:31
UPD:19:36
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, με Άρη (εντός, 2-2) και ΑΕΚ (εκτός, 2-2), ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες.

Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και πέρασαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας (προσωρινά). Οι Αρκάδες πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την 5η τους ήττα στα πρώτα 6 ματς της σεζόν (έχουν μόλις μία νίκη).

Στο ίδιο γήπεδο, πριν από ενάμιση χρόνο οι «ασπρόμαυροι» είχαν γνωρίσει την τελευταία τους ήττα στη διοργάνωση. Αυτή την φορά, όμως, απέφυγαν τα χειρότερα, καθώς μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο γήπεδο από τον αντίπαλό τους, ενώ με την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών τους κατάφεραν να μην ανησυχήσουν ιδιαίτερα μετά τη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 33΄ με τον φορμαρισμένο Σφιντέρσκι στον οποίο έφθασε η μπάλα μετά από σέντρα στην περιοχή του Αστέρα και από κοντά με σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο. Ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα (είχε πετύχει και τα δύο τέρματα στο 2-2 με την ΑΕΚ).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να προηγηθούν με 2-0 μόλις στο 47΄ με αυτογκόλ του Μαρτίνεθ. Ο Ελ Καντουρί έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων με προβολή στη προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στην εστία της ομάδας του.

Ο Αστέρας δεν παραδόθηκε και στο 58΄ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά του Σουάρεθ που νίκησε τον Ζίβκοβιτς μετά από κόρνερ του Καπίγια, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να φθάσουν στην ισοφάριση, αλλά δεν απείλησαν την εστία του Ζίφκοβιτς. 

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των έξι φιλάθλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στις 4 Οκτωβρίου 1999 στα Τέμπη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις