Έφερε τα πάνω ο Ατρόμητος στον Βόλο

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 17:26
UPD:17:34
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Τη μεγαλύτερη ανατροπή μέχρι τώρα στη Super League έκανε ο Ατρόμητος στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο Βόλο, τον οποίο νίκησε με 3-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 2-0 κι έδειχναν ότι θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα, ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με δύο γκολ πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο έφτασε στην ισοφάριση και στο δεύτερο μέρος έφερε τα πάνω κάτω με τον Γιακουμάκη, φτάνοντας στην 2η σερί νίκη του στη Super League.

Ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Τόρες. Με τη ψυχολογία στα ύψη από το γρήγορο γκολ, η θεσσαλική ομάδα έφτασε στο 2-0 στο 36' και πάλι με τον Τόρες, ο οποίος ξεκίνησε μια εντυπωσιακή προσπάθεια, πίσω από το κέντρο κι αφού πέρασε τρεις παίκτες του Ατρόμητου έστειλε την  μπάλα στα δίχτυα.

Κι ενώ η ομάδα της Μαγνησίας ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, τρία λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες κατάφεραν να μειώσουν με τον Ανδρούτσο και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Πριν κλείσει το πρώτο μέρος, μάλιστα, έφτασαν στην ισοφάριση με το πέναλτι που κέρδισε ο Γούτας και το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μανούσος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος προσπάθησε να πιέσει, αλλά πλήρωσε πάλι τα πολλά αμυντικά λάθη και στο 62ο λεπτό ο Ατρόμητος έκανε την ολική ανατροπή «γράφοντας» το 3-2, όταν μετά από εξαιρετική ασίστ του Μανούσου στον Γιακουμάκη και τον τελευταίο να νικά τον Γκαραβέλη.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις