Δήμος Αθηναίων: Δράσεις ενίσχυσης πρασίνου, φωτισμού και καθαριότητας στο Μεταξουργείο

Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 15:47
UPD:17:10
δελτίο τύπου
A- A A+

Επιχείρηση ενίσχυσης του πρασίνου, αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας οργανώθηκε το Σάββατο στο Μεταξουργείο, από τις αρμόδιες διευθύνσεις του δήμου Αθηναίων.

Η πλατεία (Αχιλλέως και Λένορμαν) πλύθηκε και το μνημείο που βρίσκεται εκεί καθαρίστηκε, ενώ κλαδεύτηκαν δέντρα και τοποθετήθηκαν καινούρια φυτά.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Εργασίες αντιμετώπισης φθορών έγιναν και στο σιντριβάνι, το οποίο τις επόμενες ημέρες θα φωτιστεί. Η πλατεία, αλλά και ο πεζόδρομος που βρίσκεται εκεί φωτίστηκαν πλήρως, αφού αντικαταστάθηκαν όλες οι χαλασμένες λάμπες.

«Μεταξουργείο. Με πλύσιμο, καθαριότητα και φροντίδα για το πράσινο. Να είναι κάθε γωνιά της Αθήνας χώρος για να ζεις και να τον απολαμβάνεις» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στα σημεία όπου έγιναν οι παρεμβάσεις, μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Νίκο Αβραμίδη (Καθαριότητα) και Σάκη Κολλάτο (Πράσινο-Ηλεκτροφωτισμός).

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Ο σχεδιασμός που έχει γίνει περιλαμβάνει ανάλογες συντονισμένες παρεμβάσεις, σε καθημερινή βάση, που συνεχίζονται όχι μόνο τις καθημερινές, αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή