«Κατηφόρα» δίχως τέλος για την Τότεναμ

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 16:46
UPD:16:53
REUTERS/TOBY MELVILLE

Η Τότεναμ έχει δεχθεί 10 γκολ στα τελευταία 2 επίσημα παιχνίδια της

A- A A+

Δεν έχει τέλος η... κατηφόρα που έχει πάρει η Τότεναμ.

Η ομάδα του Λονδίνου υπέστη νέα-ήττα σοκ, αυτή την φορά από την Μπράιτον με 0-3, τέσσερα 24ωρα μετά τον εντός έδρας διασυρμό από την Μπάγερν στον 2ο όμιλο του Champions League (2-7).

Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά την πιο βαριά ευρωπαϊκή ήττα στην Ιστορία της, δέχτηκε ένα ακόμη ηχηρό «χαστούκι», αυτή την φορά στην Premier League από την Μπράιτον.

Πλέον, η παραμονή του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρη, καθώς οι «πετεινοί» είναι υποχρεωμένοι από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα να «τρέχουν και να μη φτάνουν».

Οι γηπεδούχοι, μέχρι και το σημερινό (5/10) ματς, δεν είχαν καταφέρει να νικήσουν την Τότεναμ στις 4 αναμετρήσεις που είχαν συναντηθεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, μετρώντας, μάλιστα, τρεις ήττες! Τελευταία νίκη τους επί της Τότεναμ στην πρώτη κατηγορία ήταν τον Απρίλιο του 1983!

Απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ααρον Κόνολι, που πέτυχε δύο γκολ (32', 65'), ενώ το σκορ για την Μπράιτον είχε ανοίξει μόλις στο 3ο λεπτό ο Μοπάι. 

Να σημειωθεί πως στο σημερινό ματς τραυματίστηκε σοβαρά ο Ούγκο Γιορίς, προσπαθώντας ν' αποτρέψει το πρώτο γκολ της Μπράιτον.

Η Τότεναμ αγωνίστηκε με τους: Γιορίς (8' Καζανίγκα), Ντέιβις, Βερτόγκεν, Αλντερβάϊλντε, Σισοκό, Ερικσεν, Ντάιερ, Ντομπελέ (46' Γουίνκς), Κέιν, Λαμέλα, Σον (73' Μόουρα). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις