«Ραψωδία» της Μπάγερν στο Λονδίνο

Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 00:11
UPD:00:43
REUTERS/EDDIE KEOGH
A- A A+

Η Μπάγερν ταπείνωσε την Τότεναμ στο Λονδίνο, με 7-2, στο ντέρμπι του 2ου ομίλου του Champions League.

Μια νίκη που ήρθε μάλιστα με ανατροπή για τους Βαυαρούς, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα στο γκολ του Σον στο 12΄ και «απάντησαν» με τους Κίμιχ (15΄) και Λεβαντόφσκι (45΄), «γυρίζοντας» το παιχνίδι πριν λήξει το ημίχρονο.

Από κει και πέρα ο Γκνάμπρι «πήρε τ΄ όπλο του». Στο τρίλεπτο 53΄-55΄ ο Γερμανός πέτυχε 2 τέρματα κι άλλα τόσα στο τελευταίο δεκάλεπτο (83΄, 88΄).

Ενδιάμεσα ο Κέιν είχε μειώσει σε 2-4 με πέναλτι στο 61΄, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Στο 87΄ ο Λεβαντόφσκι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 6-2!

Βραδιά των φιλοξενούμενων ήταν η αποψινή για τη 2η αγωνιστική στους ομίλους 1-4 του Champions League, αφού από τους συνολικά οκτώ αγώνες οι έδρες «κράτησαν» μόνο στους τρεις και συγκεκριμένα σε Τορίνο, Βελιγράδι και Μάντσεστερ, όπου Γιουβέντους και Σίτι είχαν πάντως να αντιμετωπίσουν υποδεέστερους αντίπαλους. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά το «χαστούκι» στο «Παρκ ντε Πρενς» από την Ρεμς, πέρασε από την Πόλη με 1-0 απέναντι στη Γαλατασαράι, με γκολ του Ικάρντι στο 52΄ και μετρά πια «2 στα 2», έχοντας στο -5 τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά ο Στέρλινγκ της χάρισε το τρίποντο. Η Γιουβέντους επιβλήθηκε στο «ρελαντί» της Λεβερκούζεν με 3-0 (Ιγκουαΐν, Μπερναρντέσκι, Ρονάλντο οι σκόρερ), ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε από τη Μόσχα με 2-0 απέναντι στη Λοκομοτίβ, σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο με τους Ζοάο Φέλιξ (48΄) και Τομάς (58΄).
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις