Απίθανη ανατροπή και νίκη της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 20:10
UPD:20:10
A- A A+

Η ΑΕΛ σημείωσε τη δεύτερη συνεχή νίκη της στο πρωτάθλημα, που ήταν η πρώτη μακριά από την έδρα της, σε ένα από τα πιο «δύσκολα» γήπεδα του πρωταθλήματος και με ανατροπή από το 0-2.

Οι «βυσσινί» νίκησαν 3-2 τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» με πρωταγωνιστές τους Νούνιτς και Ουάρντα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκαν, αλλά και δύο δοκάρια.

Ο Βέλεθ με κεφαλιά στο 10΄, από κόρνερ του Ματίγια, άνοιξε το σκορ και δυο λεπτά αργότερα ο Μπρούνο Γκάμα διπλασίασε τα τέρματα του Άρη, παίρνοντας το "ριμπάουντ" από την απόκρουση του Κρίστινσον στο σουτ του Ντιγκινί.

Οι «βυσσινί» μείωσαν με τον Νούνιτς στο 20΄, ενώ ο 26χρονος Σλοβένος επιθετικός διπλασίασε τα τέρματά του ισοφαρίζοντας στο 33΄, αυτή τη φορά με προβολή από σέντρα του Ουάρντα.

Ο Ματίγια στο 47΄ και ο Ντιγκινί στο 64΄ «σημάδεψαν» το δοκάρι της ΑΕΛ, ο Ιντέγε έχασε για ακόμη μια φορά σημαντικές ευκαιρίες και στο 74΄ ο Ουάρντα με κεφαλιά έγραψε το 2-3.

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής Σκουλάς έδειξε αρχικά τα 11 μέτρα σε χέρι του Μπούστος, ωστόσο ο Θεσσαλός ρέφερι συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε την υπόδειξή του και ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 103΄. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις