Μαρτίνς: Φιλοδοξώ να πάρουμε το πρωτάθλημα

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 23:00
UPD:23:02
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ ήθελαν τις προηγούμενες ημέρες τον Πέδρο Μαρτίνς μεταξύ των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Λεονέλ Πόντες στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως «είμαι καλά εδώ και δεν σκοπεύω να πάω πουθενά».

Στις δηλώσεις που έκανε στη Nova, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε ότι «έχω φιλοδοξία να πάρουμε το πρωτάθλημα» και πως «θα είμαι εδώ ως το τέλος της χρονιάς». Παράλληλα, επισήμανε ότι «δεν θα μείνω εδώ, αν δεν είμαι χαρούμενος».

Αναλυτικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για: 

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Όπως όλες οι εβδομάδες, έτσι πέρασε κι αυτή. Αναλύσαμε το ματς με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι γιατί δεν κάναμε καλό ματς. Και με την απόδοση και με το αποτέλεσμα. Αλλά και ο Παναθηναϊκός μας δημιούργησε προβλήματα, έπαιξε καλά. Από την Τετάρτη μπήκαμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Δουλέψαμε για το επόμενο ματς που δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, απαιτητικό, με επιμονή και χρειάζεται δύναμη και σταθερότητα ως το τέλος. Είναι ένα πρωτάθλημα δύσκολο κι απαιτητικό».

Τις αλλαγές που δεν έγιναν στο ντέρμπι: «Η απόδοση δεν οφείλεται σε κούραση. Έτρεξαν οι παίκτες όσο και με την Τότεναμ. Είχαμε πρόβλημα προσαρμογής σε άλλο στιλ παιχνιδιού, στην πραγματικότητα ενός άλλου αντιπάλου. Έγιναν λάθη, κακή προσέγγιση, αλλά δεν ήταν πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Φυσικά η κριτική πρέπει να γίνεται μετά από ένα από τέτοιο αποτέλεσμα».

Το παιχνίδι με τη Λαμία: «Έχουμε παίκτες που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Θα γίνουν αλλαγές γιατί υπάρχουν πιο έτοιμοι παίκτες».

Τον Λοβέρα: «Είναι ένας παίκτης που δουλεύει. Χρειαζόταν χρόνος για να προετοιμαστεί και να προσαρμοστεί. Δουλεύουμε και με αυτόν σε τακτικά θέματα. Είναι πολύ καλή εναλλακτική λύση και διαφορετικός από τον Βαλμπουενά. Όταν θα χρειαστεί να προσφέρει, θα τον δείτε και θα τον απολαύσετε».

Τους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής: «Όλοι είναι σε καλή κατάσταση. Μην ξεχνάτε ότι, πλην Λοβέρα, όλοι οι άλλοι δεν είχαν ματς. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε δώσει ευκαιρίες να παίξουν πολλοί. Ο Λοβέρα, ο Μάρκοβιτς έπαιξαν με τις Εθνικές τους. Με τους τερματοφύλακες αυτό είναι πιο δύσκολο. Δίνουμε ευκαιρίες στους παίκτες, αλλά όλοι χρειάζονται χρόνο. Είναι όμως όλοι καλά, προγραμματίζουμε τους αγώνες ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Σημαντικοί και λιγότερο σημαντικοί. Όλους θα τους χρειαστούμε».

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ: «Θα επαναλάβω ότι είμαι καλά εδώ και δεν σκοπεύω να πάω πουθενά. Έχω φιλοδοξία να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα είμαι εδώ ως το τέλος της χρονιάς».

Το νέο συμβόλαιο: «Αυτή την στιγμή συγκεντρωνόμαστε στη δουλειά για να έχουμε τα αποτελέσματα. Όλοι δουλεύουν. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν γρήγορα. Το μέλλον δεν το προγραμματίζουμε. Στο μέλλον εξαρτώνται όλα από το τι κάνουμε τώρα. Εγώ σκέφτομαι μόνο τη δουλειά με τους σπουδαίους επαγγελματίες που έχω. Δεν θα μείνω εδώ, αν δεν είμαι χαρούμενος. Τώρα είμαι και δουλεύουμε για το καλύτερο».

Τον Ερυθρό Αστέρα: «Την Δευτέρα θα τα πούμε για τον Αστέρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις