Υπέρ τολμηρής αναθεώρησης του Συντάγματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Το ισχύον Σύνταγμα δεν αποτρέπει καμία κυβέρνηση από το να ασκεί σωστές πολιτικές»
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2006 13:24
A- A A+

Το ισχύον Σύνταγμα δεν αποτρέπει καμία κυβέρνηση από το να ασκεί σωστές πολιτικές, τόνισε στις δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως υπογράμμισε, τα προβλήματα της καθημερινότητας, που έχουν σχέση με την οικονομία, την ανεργία, την υγεία και τη γραφειοκρατία που ταλαιπωρεί τον πολίτη, μπορούν να λυθούν με το υπάρχον Σύνταγμα.

Το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, θα καταθέσει τις δικές του προτάσεις μετά από σοβαρή επεξεργασία και διαβούλευση με τους πολίτες, ώστε η αναθεώρηση να είναι τολμηρή. Τασσόμαστε κατά της διορθωτικής αναθεώρησης, σημείωσε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι το κόμμα του δεν θέλει να εμπλακεί σε μία ανούσια συζήτηση που αποπροσανατολίζει.

Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την αντίθεσή του σε «μια μικροκομματική αναθεώρηση μικρής εμβέλειας», όπως τη χαρακτήρισε, και τάχθηκε υπέρ μιας τολμηρής αναθεώρησης του Συντάγματος.

Η αναθεώρηση, πρόσθεσε, πρέπει να είναι για τον πολίτη και όχι για τις δημοσκοπήσεις, ώστε να ανταποκριθεί και στις ανάγκες των επόμενων γενεών. «Εμείς έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο και στη σημερινή δύσκολη πραγματικότητα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή