Cellier Wine Fair: Ένα ταξίδι στον κόσμο του κρασιού

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 09:01
UPD:12:15

Στιγμιότυπο από το 13ο Cellier Wine Fair.

A- A A+

Το ταξίδι του συνεχίζει για 14η χρονιά το Cellier Wine Fair, αποτελώντας ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για κορυφαίους παραγωγούς κρασιών και αποσταγμάτων του κόσμου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν σύμφωνα με τους διοργανωτές και φέτος την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκατοντάδες προϊόντα από Έλληνες και ξένους παραγωγούς.

Το 14ο Cellier Wine Fair θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/10 από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens Hotel.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν – μεταξύ άλλων - πρώτες παγκόσμιες παρουσιάσεις, σπάνιες φιάλες κρασιών, Vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, premium cocktails, delicatessen, διαγωνισμούς και δώρα, θεματικά Masterclasses και Pop up Cellier Discount Shop.

Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με παραγωγούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά να αποκτήσουν τα προϊόντα που θα ξεχωρίσουν σε προνομιακές τιμές, από το Pop up Cellier Discount Shop.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στην τιμή των 5 ευρώ στο e-shop www.cellier.gr , ενώ τιμή εισιτηρίου στα ταμεία της έκθεσης θα ανέρχεται σε 7 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στη σελίδα της έκθεσης στο Facebook.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή