Eκθεση για τις δραστηριότητες του «Δημόκριτου»

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2006 15:44
A- A A+

Την έκθεση με τίτλο «ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»: Μοχλός Επιστημονικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης» εγκαινίασαν σήμερα στον Πολυχώρο του υπουργείου Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας καθηγητής Ιωάννης Τσουκαλάς και ο πρόεδρος του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» δρ. Δ. Νιάρχος.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, τις ώρες 09.00 έως 15.00.

Η έκθεση περιλαμβάνει οπτικό και οπτικοακουστικό υλικό καθώς και αριθμό εκθεμάτων στους εξής τομείς : Υγεία & Βιοτεχνολογία, Περιβάλλον, Ενέργεια & Βιώσιμη Ανάπτυξη, Νανοεπιστήμες και Μικρο-Νανο-Τεχνολογίες, Νέα Υλικά, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, Πολιτιστική Κληρονομιά, Πυρηνική Φυσική & Αστροφυσική, Εκπαίδευση και Οικονομία της Γνώσης.

Επιστήμονες και ερευνητές από τα Ινστιτούτα Πυρηνικής Φυσικής, Μικροηλεκτρονικής, Φυσικοχημείας, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Βιολογίας, Ραδιοϊσοτόπων- Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων, Επιστήμης Υλικών και Ινστιτούτο Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας θα παρευρίσκονται στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης όπου θα παρουσιάζουν το έργο του «Δημόκριτου» και θα δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα του κοινού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή