Με... υπογραφή Λιβάια η 3η σερί νίκη της ΑΕΚ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 22:02
UPD:22:02
A- A A+

Την τρίτη διαδοχική της νίκη στη Super League πέτυχε η ΑΕΚ, με 1-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στο τελευταίο ματς του «πρώτου πιάτου» της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση είχε «φαρδιά πλατιά» την υπογραφή Μάρκο Λιβάια. Ο φορμαρισμένος Κροάτης επιθετικός έκανε ένα εξαιρετικό β΄ ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα και με το γκολ που πέτυχε στο 69΄ έκρινε την αναμέτρηση και άφησε τα «καναρίνια» στο απόλυτο «μηδέν».

Ο «Δικέφαλος» είχε ένα καλό πρώτο 20λεπτο, αλλά με εξαίρεση μια-δυο περιπτώσεις με τον Μάνταλο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και μάλιστα πέτυχαν ένα γκολ με τον Μοράρ στο 28΄, το οποίο όμως ακυρώθηκε, αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Μάρκο Λιβάια. Ο στράικερ της Ένωσης έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Παναιτωλικού. Νικήθηκε από τον Κνετ (52΄), σε άλλες δύο περιπτώσεις αστόχησε από πλεονεκτική θέση (59΄, 62΄), αλλά τελικά έδωσε τη λύση στο 69΄, με δυνατό σουτ μετά από πάσα του Μάνταλου στην αντεπίθεση.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά με εξαίρεση μία άστοχη κεφαλιά του Μαλή δεν κατόρθωσε να απειλήσει τον Μπάρκα, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 86΄ σε κεφαλιά του Λιβάια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις