Χωρίς τρεις στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 14:39
UPD:14:47
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, το βράδυ του Σαββάτου (21/09).

Ο Νταβίντ Σιμάο αποχώρησε από την προπόνηση λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο κι ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής.

Επίσης, δεν υπολογίζονται ακόμη ούτε ο Νέλσον Ολιβέιρα, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. αλλά και ο Βίκτορας Κλωναρίδης.

Στην αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου συμπεριλήφθηκαν οι: Μπάρκας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λιβάια.

Στο μεταξύ λίγη ώρα μετά την απόφαση της ΓΓΑ να απαγορεύσει τη μετακίνηση, τόσο σε οργανωμένο, αλλά και μεμονωμένο επίπεδο, των οπαδών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο για την αυριανή (21/09) αναμέτρηση και την αντίδραση της Ένωσης, ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημερώθηκε για τις αντιδράσεις στην υπόθεση και υπήρξε διαβεβαίωση για ανάκληση της απόφασης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε να παρέμβει προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα που προέκυψε και να μεταβούν οι φίλαθλοι της Ένωσης στο Αγρίνιο. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις