Παναθηναϊκός: Νίκη με τον Ολυμπιακό ζήτησαν οι οργανωμένοι

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 13:48
UPD:13:51
www.pao.gr
A- A A+

Νέα αρχή με τον Ολυμπιακό ζήτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, στη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής τους στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων είχε τετ-α-τετ με τον προπονητή του «τριφυλλιού», Γιώργο Δώνη και τους παίκτες, στους οποίους εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το κακό ξεκίνημα της ομάδας, ιδιαίτερα μετά τη συντριβή από τον Άρη την περασμένη Κυριακή.

Μερίδα των οργανωμένων θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το έκανε στην προπόνηση της Τετάρτης (18/9), όπου οι φίλαθλοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στα επίσημα ματς που έχει δώσει έως τώρα.

Οι οπαδοί απευθύνθηκαν στους «πράσινους» σε ήρεμους τόνους, ωστόσο, το μήνυμά τους για άμεση βελτίωση της ομάδας ήταν ξεκάθαρο. Οι οργανωμένοι στάθηκαν ιδιαίτερα στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας σε όλους την κρισιμότητά του, τόσο από βαθμολογικής άποψης, αλλά για λόγους γοήτρου.

Συγκεκριμένα ζήτησαν από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να ξεχάσουν τι έχει γίνει έως τώρα και να κάνουν μία νέα αρχή, παίρνοντας τη νίκη στο αιώνιο ντέρμπι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις