Σ. Θεοδωρίδης: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει Κόκκαλη»

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2006 13:39
UPD:13:49
A- A A+

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει Κόκκαλη. Δεν συγκρίνεται η διοίκηση του ΠΑΟ με αυτήν του Σωκράτη Κόκκαλη. Είναι η νύχτα με τη μέρα». Αυτό υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο «Φως των Σπορ» ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης.

«Θυμηθείτε πως ήμασταν πριν τον Σωκράτη και δείτε πως είμαστε τώρα. Δεκάδες χιλιάδες νέοι φίλαθλοι έχουν γίνει Ολυμπιακοί την τελευταία δεκαετία (...). Οι φήμες περί πώλησης της ΠΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη είναι ευσεβείς πόθοι αυτών που τις βγάζουν. Αδύνατον να γίνει. Ο Κόκκαλης έχει ταυτίσει τη ζωή του με την ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Σύμφωνα με τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού, ο μόνος παίκτης από τη σημερινή ομάδα του Παναθηναϊκού που μπορεί να αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους» είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (σ.σ. στενός φίλος του Αντώνη Νικοπολίδη). «Οσοι ήρθαν από τον Παναθηναϊκό έχουν γίνει παθιασμένοι Ολυμπιακοί. Είδατε τους πανηγυρισμούς του Μιχάλη (Κωνσταντίνου). Είναι τέτοια η στόφα της ομάδας που σε παρασύρει», σημειώνει ο Σάββας θεοδωρίδης ενώ απαντά και στις αιχμές για γηρασμένη ομάδα των Πειραιωτών:

«Οι "γέροι" είναι αυτοί που τους κέρδισαν δύο φορές φέτος και είναι 12 βαθμούς μπροστά. Αυτά περί ηλικίας είναι ανοησίες. Υπάρχει ηλικία στον Ριβάλντο;».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις