«Σώθηκε» στις καθυστερήσεις η Ίντερ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 22:05
UPD:22:07
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO
A- A A+

Η Ίντερ κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Σλάβια Πράγας και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο άνθρωπος που «σημάδεψε» τον αγώνα ήταν στο Μιλάνο ήταν ο Νικολό Μπαρέλα, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 71ο λεπτό και στο 93ο κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) και να αποτρέψει την ήττα από τη Σλάβια Πράγας, που μέχρι τότε είχε το προβάδισμα με το τέρμα του Ολαγίνκα (64΄).

Οι Τσέχοι μετρούσαν έξι απανωτές ήττες στις τελευταίες επισκέψεις της στην Ιταλία, ωστόσο, απόψε (17/09) κατάφεραν να φύγουν αήττητοι από το Μιλάνο (1-1) κάνοντας την πρώτη έκπληξη με το... καλημέρα στη διοργάνωση απέναντι στην Ίντερ που προερχόταν από το απόλυτο στη Serie A (3X3) στο ξεκίνημα της περιόδου.

Ούτε στο άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής δεν τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι. Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πήρε βαθμό από τη Λιόν στη Γαλία (1-1) κι έμεινε αήττητη απέναντι στους «λιονέ» για τρίτο σερί ματς, μετά τις δύο νίκες που είχε πετύχει εναντίον τους στην φάση των ομίλων της σεζόν 2015/2016 (3-1 εντός, 2-0 εκτός έδρας).
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις