Επίδειξη δύναμης ο Ολυμπιακός, 5-0 τον Βόλο

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 23:47
UPD:23:49
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Άστραψε και βρόντηξε» μετά το 70ό λεπτό ο Ολυμπιακός, που μετέτρεψε μια ισχνή έως τότε επικράτησε σε θρίαμβο επί του Βόλου, τον οποίο συνέτριψε με 5-0 στο Φάληρο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και τον υποχρέωσε στην πρώτη ήττα του.

Ταυτόχρονα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το «3Χ3», έφτασαν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και θα παίξουν απέναντι στην Τότεναμ με την καλύτερη ψυχολογία, στο πρώτο παιχνίδι τους στους ομίλους του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 12΄, όταν σε κόρνερ του Βαλμπουενά ο Γκιγιέρμε στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά νίκησε τον Γκαραβέλη. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ήταν φλύαροι και ο Βόλος βρήκε χώρο να απειλήσει, με σουτ εκτός περιοχής.

Στο 72΄ όμως τα πάντα τελείωσαν για τους Θεσσαλούς: ο Ποντένσε βρήκε τον Κούτρη κι εκείνος τον Βαλμπουενά που γύρισε στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε και ο Ελ Αραμπί έκανε το 2-0.

Στο 79΄ ο Γκερέρο, που μόλις είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Ελ Αραμπί, έγραψε το 3-0 με συρτό σουτ, ο Βαλμπουενά «υπέγραψε» το 4-0 από τα 11 βήματα στο 83΄, σε παρατεταμένο σπρώξιμο του Λύρατζη στον Ποντένσε (αποβλήθηκε ο παίκτης του Βόλου), για να κλείσει το σκορ, με το πρώτο γκολ του στα ερυθρόλευκα ο Σουντανί, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις