Παραίτηση Γλου από το δ.σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2006 12:52
A- A A+

Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε ο Γιώργος Γλου. Ο γνωστός επιχειρηματίας υπέβαλε αιφνιδιαστικά την παραίτησή του και τόνισε ότι κατέληξε στην απόφαση αυτή, προκειμένου να ασχοληθεί με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και να ενισχύσει τα τμήματά του, αλλά και για να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά του σχέδια.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μου με τη διοίκηση ή τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη», διαβεβαίωσε. «Απλά θέλω να αφιερώσω τον ελεύθερο χρόνο μου στον ερασιτέχνη», τόνισε σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣούπερΣπορ FM» ο κ. Γλου και συμπλήρωσε:

«Για το θέμα έχουν ενημερωθεί ελάχιστοι, λιγότερο από τρεις, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Για να καταλάβετε, δεν έχει ενημερωθεί ούτε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Διαπιστώνω ότι χρειάζεται δουλειά από όλους μας και οι παράγοντες που δεν είναι επενδυτές στο χώρο ελπίζουμε να στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είχα μια τιμητική πρόταση από το δ.σ. του Ερασιτέχνη να λάβω μέρος στις εκλογές που έγιναν από τα μέλη μας για την ανάδειξη του δ.σ. της ΠΑΕ, αλλά θεώρησα πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να φύγω. Μπορώ να προσφέρω το ίδιο και εκτός από το δ.σ. της ΠΑΕ».

Όσο για το αν σχετίζεται η παραίτησή του με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τόνισε: «Κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την Επιτροπή. Αρμόδιος να σας πει είναι ο κ. Ζιούφης, νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ. ¶λλωστε δεν μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα, αφού είμαι διευθύνων σύμβουλος σε πολυεθνική εταιρεία. Πάντα θα υπάρχουν κακόβουλοι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με αστειότητες». «Ας αναζητήσετε αυτούς που ψάχνουν να δημιουργήσουν προβλήματα έξω από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και δεν έχει τέτοια προβλήματα», κατέληξε ο επιχειρηματίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις