Διαψεύδει τα περί φυγής του από τον Ολυμπιακό ο Γιάγια Τουρέ

Στόχος μου η καλή πορεία του Ολυμπιακού στο επόμενο Champions League με τον Ολυμπιακό, δηλώνει
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2006 13:32
A- A A+

Τις δηλώσεις του περί μεταγραφής του στη γαλλική Λυών, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού, έσπευσε να διαψεύσει ο άσος του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ.

Κάνοντας λόγο για παραποίηση των δηλώσεών του από δημοσιογράφο της ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού, ο 23χρονος ταλαντούχος μέσος διευκρίνισε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από τον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον στο πρόσωπό του από τη Λυών, ωστόσο ξεκαθάρισε πως προς το παρόν, κάνει σχέδια για μια καλή πορεία στο επόμενο Champions League παρέα με το συμπατριώτη του, Μάρκο Νε.

«Είναι αλήθεια ότι μίλησα σε κάποιο δημοσιογράφο της ομοσπονδίας, αλλά ποτέ δεν είπα αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έγραψε… Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον Ολυμπιακό και μάλιστα κάνουμε πλάνα για το μέλλον με τον Μάρκο Νε. Λέμε ότι του χρόνου θα τα δώσουμε όλα στο Champions League για να οδηγήσουμε την ομάδα ψηλά. Θα κάνουμε φοβερό ζευγάρι. Πώς είναι δυνατόν ταυτόχρονα να σκέφτομαι τη μεταγραφή στη Λιόν; Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι η Λιόν έδειξε ενδιαφέρον για μένα και τίποτε άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής μέσος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις