«Τρένο» η Σερβία

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 18:24
UPD:18:30
REUTERS/CHINA STRINGER NETWORK
A- A A+

Η Σερβία επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Οι «πλάβι» στο ντέρμπι της πρώτης θέσης του 4ου ομίλου επικράτησαν με 92-77 της Ιταλίας και ολοκλήρωσαν την Α΄ φάση με 3-0, ενώ οι Ιταλοί με 2-1.

Οι αποστολές των δύο ομάδων ταξιδεύουν στο Βουχάν, όπου διεξάγονται οι αγώνες του 10ου ομίλου. Σερβία και Ιταλία θα αντιμετωπίσουν τις Ισπανία και Πουέρτο Ρίκο που προκρίθηκαν στους «16» από τον 3ο όμιλο.

Στα μισά της 3ης περιόδου η Ιταλία κατάφερε να μειώσει στο καλάθι με τρία τρίποντα του Ντανίλο Γκαλινάρι, αλλά με ηγέτη τον Μπόγκνταν Μπογκτάνοβιτς που πέτυχε 31 πόντους με 6/11 τρίποντα η Σερβία «πάτησε γκάζι» και οι Ιταλοί έβλεπαν πλέον την πλάτη της αντιπάλου τους από απόσταση 23 πόντων.

Οι Γιόκιτς (15π.), Ραντούλιτσα (12π.) και Γιόβιτς (11π.) ήταν επίσης διψήφιοι, ενώ 9 ασίστ μοίρασε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα για την ομάδα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, Σερβία. Από τους Ιταλούς ξεχωρισε ο Ντανίλο Γκαλινάρι με 26 πόντους και 8 ριμπάουντ.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις