Πέντε ρομαντικά ταξίδια με το αυτοκίνητο στην Ευρώπη

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 20:06
Shutterstock
A- A A+

Για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, τα road trips αποτελούν μία ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι με το αγαπημένο τους όχημα.

Για όσους είναι πιο ρομαντικοί και επιθυμούν να κάνουν ένα ταξίδι με το έτερον τους ήμισυ, η Huyndai προτείνει πέντε απολαυστικές διαδρομές.

Ακτή του Αμάλφι

Η Ακτή του Αμάλφι έχει αναγνωριστεί ως μία από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της Ιταλίας εδώ και αιώνες, μαγνητίζοντας από Ρωμαίους αυτοκράτορες μέχρι… influencers του Instagram.

Μπιλμπάο – Μπιαρίτζ

Πρόκειται για μια διαδρομή 480 χιλιομέτρων που διασχίζει τα σύνορα Γαλλίας – Ισπανίας, στη Χώρα των Βάσκων, με πολλά διαφορετικά αξιοθέατα και τοπία.

Ο «δρόμος των λουλουδιών»

Τα περίπου 40 χιλιόμετρα της διαδρομής, στη δυτική Ολλανδία, είναι γεμάτα χρώματα χάρη στα ανθισμένα λουλούδια – μεταξύ των οποίων χιλιάδες τουλίπες - κυρίως από τον Ιανουάριο και μετά.

Ένας δρόμος σε σχήμα καρδιάς στη Σλοβενία

Ένας από τα πιο ιδιαίτερους δρόμους βρίσκεται μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη του Μάριμπορ, κατά μήκος της οδού 937. Η γραφική διαδρομή περνάει μέσα από χωριά και αμπελώνες, ενώ στο τέλος της, από ψηλά, φαίνεται η άσφαλτος να σχηματίζει μια καρδιά.

Βύρτσμπουργκ  - Φύσεν

Χαρακτηρίζεται «Ρομαντικός δρόμος» και όχι άδικα, καθώς κατά μήκος των 460 χιλιομέτρων του στη Γερμανία, στους πρόποδες των Άλπεων, αποκαλύπτει τον πλούτο της ευρωπαϊκής ιστορίας, της τέχνης και του πολιτισμού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή