Ολυμπιακός: Δικός του ο Ποντένσε με 7 εκ. ευρώ

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 11:25
UPD:11:28
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Δεν οδηγούνται στα δικαστήρια, Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για την υπόθεση Ποντένσε, καθώς οι Πορτογάλοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού έναντι του ποσού των 7 εκ. ευρώ.

Τελικά, μετά από μπαράζ διαπραγματεύσεων, η «χρυσή τομή» βρέθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς να χρειαστεί να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό. Οι σύλλογοι «έδωσαν τα χέρια», με τα «λιοντάρια» να ανακοινώνουν την πώληση του νεαρού εξτρέμ αντί 7 εκ. ευρώ, παρά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για 5 εκ. ευρώ, ενώ κάποια άλλα ήθελαν τις ομάδες να οδηγούνται στα δικαστήρια.

Ο Ποντένσε είχε αποχωρήσει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το καλοκαίρι του 2018 με άλλους πρώην συμπαίκτες του, μετά την επίθεση που δέχτηκαν από εξαγριωμένους οπαδούς, ύστερα από την παρότρυνση και του προέδρου της ομάδας!

Πριν την οριστική συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ, ο Ολυμπιακός ζητούσε 580.000 ευρώ ως αποζημίωση κι άλλες 250.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που θεωρούσε ότι υπέστη, ενώ από την πλευρά της η ομάδα της Λισαβόνας αξίωνε το ποσό των 60 εκ. ευρώ ως αποζημίωση για τον ποδοσφαιριστή.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι Πορτογάλοι δεν θα διεκδικήσουν στο μέλλον τίποτα από τα δικαιώματα του Ποντένσε, που περνούν εξ ολοκλήρου στην ελληνική ομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις