Κορυδαλλός: Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι δολοφόνοι του φύλακα εταιρείας

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 16:43
UPD:16:49
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

«Φως» στην ανθρωποκτονία 68χρονου αλλοδαπού, τον περασμένο Ιούνιο στον Κορυδαλλό, έριξε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δράστες είναι δύο Έλληνες, ηλικίας 43 και 46 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ο 68χρονος είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Ιουνίου, μέσα στα γραφεία εταιρείας, όπου εργαζόταν ως φύλακας. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου, έπειτα από κακώσεις που προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό.

Το θύμα είχε δεχθεί επίθεση από δύο άτομα, που είχαν μπει στην εταιρεία με σκοπό τη ληστεία. Οι δράστες, αφού ακινητοποίησαν κι έδεσαν τον 68χρονο, αφαίρεσαν εργαλεία που υπήρχαν στον χώρο και διέφυγαν.

Μετά από έρευνα, εξακριβώθηκε η ταυτότητα των δύο δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων χθες συνελήφθησαν.

Οι δράστες είχαν και στο παρελθόν κατηγορηθεί, κατά περίπτωση για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, κλοπή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, οπλοφορία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή