Βόλεϊ: «Ανώδυνη» ήττα από Βουλγαρία για τις Γυναίκες

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 22:52
UPD:22:55
A- A A+

Με την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Ευρωβόλει από τα …αποδυτήρια, μετά τη νίκη της Φινλανδίας επί της Γαλλίας, η Εθνική Γυναικών έψαχνε δύο σετ απέναντι στη Βουλγαρία για να έπαιρνε από σήμερα το πλεονέκτημα της τρίτης θέσης.

Κάτι όμως η έλλειψη ενέργειας της Εθνικής και κάτι η διαφορά ύψους των δύο ομάδων (15-7 τα μπλοκ), στέρησαν από το συγκρότημα του Ναράνχο την τρίτη συνεχή νίκη στον Α΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Η Βουλγαρία έσπασε το... ρόδι στη διοργάνωση, νίκησε με 3-0 σετ και περιμένει να μάθει αν θα προκριθεί στην επόμενη φάση από το προτελευταίο ματς του ομίλου την Παρασκευή, απέναντι στη Φινλανδία με την οποία ισοβαθμεί. 

Η Εθνική παρά την πολύ καλή υποδοχή (57%-48%) δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το κέντρο της (2/11 προσπάθειες), την ίδια ώρα που οι δύο κεντρικές της Βουλγαρίας είχαν συνολικά 20 πόντους.

Η «γαλανόλευκη» γυρίζει σελίδα και αντιμετωπίζει αύριο (17:00, ERT Sports) την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία. Η Βασιλαντωνάκη με 19 ήταν η τοπ σκόρερ της Εθνικής, 11 είχε η Στράντζαλη, ενώ για την Βουλγαρία 13 είχε η Πάσκοβα, 12 η Νάσια Ντιμίτροβα και 8 η σταρ της ομάδας, Βασίλιεβα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις