Δυσφορία στη Λίγκα για την εταιρεία που διαχειρίζεται το VAR

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 19:45
UPD:19:49
EPA/WILL OLIVER
A- A A+

Η Super League εξέφρασε την έντονή ενόχλησή της προς την εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποδομή και διάθεση του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του VAR.

Με τη διευκρίνιση πως αυτή η δυσφορία δεν αφορά την εταιρεία τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων, η διοργανώτρια εδράζει τις ενστάσεις της επειδή η εν λόγω εταιρεία δεν την ενημέρωσε για το ότι είχε στη διάθεσή της επαρκή αριθμό οχημάτων για τις ανάγκες του VAR.

Όπως υπογραμμίζεται, η Super League. παρά το ότι δεν έχει καμία ευθύνη για λειτουργία του VAR, θέλοντας να διευκολύνει στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της, την εφαρμογή του από την 1η αγωνιστική ημέρα του ρωταθλήματος προέβη σε αλλαγές του προγράμματος των αγώνων, με τη σύμφωνη πάντα γνώμη των ομάδων.

Αυτές οι αλλαγές στο πρόγραμμα της πρεμιέρας, ωστόσο, είχαν ως αποτέλεσμα αρχικά οι ίδιες οι ομάδες να αναγκαστούν να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους, ενώ κατά δεύτερον η Super League δέχθηκε από τη φίλαθλη κοινή γνώμη κα τα ΜΜΕ αρνητική κριτική για τις αλλαγές αυτές στο πρόγραμμα.

Αυτό το έλλειμμα ενημέρωσης από πλευράς της υπεύθυνης εταιρείας προκαλεί την έντονη ενόχληση της Super League, διότι η διοργανώτρια προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διευκολύνει ακόμα και τη μετακίνηση van από το ένα γήπεδο στο άλλο, αλλάζοντας τις ώρες διεξαγωγής αγώνων, αιτούμενη αστυνομική συνοδεία του van, αλλά και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες οργανωτικές πρωτοβουλίες για την απρόσκοπτη υλοποίηση της διαδικασίας.

Όπως υποστηρίζεται, η υπεύθυνη εταιρεία δεν ενημέρωσε ποτέ τη Super League ότι τελικά έχει επαρκή αριθμό οχημάτων, όπως όφειλε, ώστε να μη χρειαστούν όλες αυτές οι αλλαγές στο πρόγραμμα και η διοργανώτρια το πληροφορήθηκε την ώρα που διεξάγονταν οι αγώνες.

Στο δια ταύτα, ο συνεταιρισμός έχει την αυτονόητη απαίτηση να επιδεικνύεται ανάλογος σεβασμός προς τη διοργανώτρια, τις ομάδες και τους φιλάθλους, με εκείνον που επιδεικνύει η ίδια προς όλους όσοι έχουν σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα της Super League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις