Μαρτίνς: Δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να χαθεί

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 20:15
UPD:20:19
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Πεπεισμένος ότι οι παίκτες του δεν θα αφήσουν να πάει χαμένη η ευκαιρία της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό (27/8.22:00) αγώνα με την Κράσνονταρ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε βέβαιος ότι οι παίκτες του θα παίξουν σαν το σκορ του πρώτου αγώνα να ήταν 0-0 και δεν θα μείνουν στο εύρος της νίκης της στο Φάληρο. 

«Είναι πλεονέκτημα για εμάς το σκορ, αλλά θα παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπως κάναμε και στο πρώτο ματς. Εμείς πρέπει να παίξουμε σαν να ήταν το πρώτο παιχνίδι στο 0-0», σχολίασε. 

Όταν ρωτήθηκε εάν το σκορ του πρώτου παιχνιδιού μπορεί να οδηγήσει σε εφησυχασμό, απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναπαυτούν οι ποδοσφαιριστές μας. Όλοι θα τα δώσουν όλα και θα κάνουν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι και προσεκτικό. Δεν θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να χαθεί. Όλοι οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα εκπροσωπούν και θα κάνουν τα πάντα για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Όσο για το πως περιμένει να παίξει η αντίπαλός του; «Η Κράσνονταρ έχει αποδείξει ότι οι αλλαγές που κάνει δεν αλλάζουν το επίπεδο της ομάδας. Ό,τι και να αλλάξει παραμένει επικίνδυνη και δυνατή. Περιμένουμε αύριο τη πιο δυνατή εκδοχή της ομάδας. Όποια αλλαγή κι αν κάνει παραμένει το ίδιο επικίνδυνη και δυνατή»

Τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» εκπροσώπησε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι στο επίπεδο που βρισκόμαστε, όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όπως κάναμε και στην έδρα μας». 

Όσο για το «μηδέν» παθητικό της ομάδας του σε πέντε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ; «Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός μία ομάδα να μη δέχεται γκολ σε τόσα παιχνίδια. Σου δίνει μεγάλη χαρά και δύναμη για να συνεχίσεις να παίζεις. Όσον αφορά στον Μεριά είναι πολύ καλή η συνεργασία που έχουμε είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις