Αναστάτωση στην Τότεναμ για την κακή εκκίνηση

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 12:48
UPD:12:50
UEFA/Pool via REUTERS/POOL
A- A A+

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο παραδέχθηκε ότι η Τότεναμ είναι «αναστατωμένη», καθώς το μέλλον ορισμένων βασικών παικτών παραμένει ασαφές, αλλά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν να δουν τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες.

Οι «πετεινοί» έχουν συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια της Premier League, γνωρίζοντας χθες (25/8) ήττα-σοκ εντός έδρας από τη Νιούκαστλ. 

Η παρουσία του Κρίστιαν Έρικσεν στο σύλλογο παραμένει αβέβαιη, καθώς έχει δηλώσει πως θέλει να φύγει και οι μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη διαρκεί σε κάποιες χώρες ως τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ οι Γιαν Βερτόνγκεν και Τόμπι Αλντερβάιρελντ θα είναι εκτός συμβολαίου στο τέλος της σεζόν.

Ο Ποκετίνο δήλωσε ότι έχει να αντιμετωπίσει μια αναστατωμένη ομάδα, που έχει να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο ταξίδι στην έδρα της Άρσεναλ την προσεχή Κυριακή, για το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου.

«Η ομάδα είναι ακόμα αναστατωμένη και πρέπει να βρούμε λύσεις», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου. «Έχουμε ακόμη μια εβδομάδα για να περιμένουμε και να δούμε τι συνέβη τις τελευταίες 10 ημέρες. Δεν μπορούμε να διορθώσουμε κάποιες καταστάσεις, δεν υπάρχει τίποτα να πει κανείς για αυτή την κατάσταση που συμβαίνει στην ομάδα», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις