Με Κούτρη στο Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 16:24
UPD:16:32
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Με τον Λεονάρντο Κούτρη στην αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (26/08, 10:30) ο Ολυμπιακός για την Ρωσία, όπου το βράδυ της Τρίτης (27/08) θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ στη ρεβάνς του εμφατικού 4-0 της περασμένης Τετάρτης (21/08) στο Καραϊσκάκη.

Μετά τη σημερινή προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για το μεθαυριανό αγώνα των play offs του Champions League και μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Κούτρης, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να επιθυμούν να παραχωρήσουν σε ομάδα του εξωτερικού.

Κατά τ΄ άλλα δεν υπήρξαν άλλες εκπλήξεις από τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος επέλεξε τους: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Κούτρη, Σισέ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα, Μπρούνο, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ανδρούτσο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Αύριο το απόγευμα (19:00) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού και του Σεμέδο στο Krasnodar Stadium, ενώ η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 19:30.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις