«Καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Άρσεναλ η Λίβερπουλ

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 21:22
UPD:21:34
Action Images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Ντέρμπι... στα χαρτιά αποδείχθηκε το Λίβερπουλ-Αρσεναλ, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν «πάρτι» στην άμυνα των «κανονιέρηδων» και με το τελικό 3-1 έκαναν το 3Χ3 στο ξεκίνημα της Premier League.

Ούτε 20 λεπτά δεν χρειάστηκαν οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ για να «καθαρίσουν» το ματς και να δώσουν διαδικαστικό χαρακτήρα στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου. Από τη στιγμή, που η Άρσεναλ γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα, η Λίβερπουλ είναι, πλέον, η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που διατηρεί το απόλυτο σε συγκομιδή βαθμών μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν βασικός για την ομάδα του Ουνάι Έμερι σε όλο το 90λεπτο, αλλά δεν κατάφερε με τον Νταβίντ Λουίζ στο κέντρο της άμυνας να σταματήσουν τους γηπεδούχους.

Ο Μάτιπ στο 41΄ άνοιξε το σκορ, για να πάρει... τη σκυτάλη ο Σαλάχ και με δύο γκολ μέσα σε 10 λεπτά (49΄πέναλτι, 59΄ σουτ) να «σφραγίσει» ουσαιστικά το «τρίποντο» για τους «κόκκινους».

Το μόνο που κατάφεραν οι Λονδρέζοι ήταν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» στο 85΄ με τον Τορέιρα, μετά από προσπάθεια του Ομπαμεγιάνγκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις