«Χαστούκι» στο 93΄ στην Γιουνάιτεντ από την Κρίσταλ Πάλας

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 19:39
UPD:19:50
REUTERS/ANDREW YATES
A- A A+

Νέο «χαστούκι» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή την φορά εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας.

Μετά το 1-1 με τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα στην Premier League, με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»!

Η αγωνιστική... του διπλού είναι η 3η του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς μετά το 2-3 της Τσέλσι στην έδρα της Νόριτς, πήραν σειρά η Κρίσταλ Πάλας, η Σαουθάμπτον, η Λέστερ και η Γουέστ Χαμ, κάνοντας το εντυπωσιακό 5Χ5 των φιλοξενούμενων στο σημερινό «κυρίως πιάτο» της 3ης ημέρας.

Με γκολ του Βαν Άανχολτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι «αετοί» έκαναν το πιο «εκκωφαντικό» διπλό, με 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Πάλας πανηγύρισε την πρώτη φετινή της νίκη, έχοντας και «σύμμαχο» την τύχη, καθώς μετά το γκολ του Αγιού στο 32΄, ο Ράσφορντ στο 70ό λεπτό έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι (δεύτερο χαμένο πέναλτι για τη Γιουνάιτεντ την φετινή σεζόν).

Παρ΄ όλα αυτά οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν στην ισοφάριση στο 89΄ με τον Τζέιμς, μετά από την άψογη συνεργασία των Ράσφορντ και Μαρσιάλ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο, στο 93' ο Βαν Άανχολτ νίκησε στην κλειστή γωνία τον Ντε Χέα και χάρισε το ανεπανάληπτο τρίποντο στην Πάλας!

Από κει και πέρα, η Σαουθάμπτον πέρασε με 0-2 από την έδρα της Μπράιτον, πετυχαίνοντας την πρώτη φετινή της νίκη, ενώ η Λέστερ επικράτησε 1-2 στο «σπίτι» της νεοφώτιστης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

«Διπλό» πέτυχε και η Γουέστ Χαμ (3-1) στην έδρα της Γουότφορντ και μετράει τέσσερις πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι χωρίς βαθμό.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις