Premier League: Πρώτη νίκη η Τσέλσι

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 17:37
UPD:17:52
REUTERS/LEE SMITH

Soccer Football - Premier League - Newcastle United v Chelsea - St James' Park, Newcastle, Britain - August 26, 2018 Chelsea's Jorginho in action with Newcastle United's Mohamed Diame Action Images via Reuters/Lee Smith EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

A- A A+

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Τσέλσι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League, επικρατώντας με 3-2 εκτός έδρας της Νόριτς.

Μετά τη «βαριά» ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα (0-4) και την εντός έδρας ισοπαλία με την Λέστερ, οι «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ, επιβλήθηκαν δύσκολα της «νεοφώτιστης», Νόριτς, χάρις στον επιθετικό οίστρο του Εϊμπραχαμ.

Ο νεαρός επιθετικός άνοιξε το σκορ... με το καλημέρα στο ματς και συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό, ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 6΄ έφεραν το ματς στα ίσια με τιν Κάντουελ.

Ο Μάουντ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Λονδρέζους, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με τον Φιλανδό επιθετικό, Τεέμου Πούκι.

Ο Εϊμπραχαμ ήταν αυτός που «μίλησε» και πάλι για δεύτερη φορά στο ματς, καθώς στο 68΄ βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισε το «πρώτο» τρίποντο στην Τσέλσι στην Premier League.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις