Δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Σλοβακία

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 17:52
UPD:17:55
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων που έγιναν ανάμεσα σε φιλάθλους του «Δικεφάλου του Βορρά» και της αστυνομία της Σλοβακίας, γεγονός που ανάγκασε τους Θεσσαλονικείς να καταγγείλουν στην UEFA τη στάση των αρχών απέναντι στους φίλους του συλλόγου.

Ήδη, ένας εξ αυτών επέστρεψε με την αποστολή της ομάδας, μετά τον τραυματισμό του στο μάτι (θα μπει στο χειρουργείο) από πλαστική σφαίρα στη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας επισκιάστηκε από το σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών του συλλόγουυ και της αστυνομίας πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Στη διάρκεια αυτών τραυματίστηκαν σοβαρά δύο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, με τον ένα εξ αυτών να επιστρέφει με την αποστολή, καθώς χτυπήθηκε από πλαστική σφαίρα, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά του και να μπουν τα θραύσματα μέσα στο μάτι του.

Ο άτυχος οπαδός των πρωταθλητών Ελλάδας θα χρειαστεί να κάνει άμεσα επέμβαση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο έτερος φίλαθλος δέχτηκε πλαστική σφαίρα στο μάγουλο, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μία τεράστια πληγή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις