Ματαιώσεις πτήσεων λόγω της κακοκαιρίας

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2006 15:42
A- A A+

Συνεχίστηκαν και σήμερα τα προβλήματα στις αεροπορικές συγκοινωνίες, εξαιτίας της κακοκαιρίας που εξακολουθεί να πλήττει τη χώρα.

Από το πρωί έως στις 13:00 ματαιώθηκαν οι πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη, Σαντορίνη, Κω, Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Καβάλα, Μήλο, Γενεύη. Επίσης, ακυρώθηκαν οι πτήσεις Λήμνος-Μυτιλήνη, Σητεία-Πρέβεζα και από Θεσσαλονίκη για Λήμνο-Μυτιλήνη-Ρόδο.

Τα δρομολόγια της Aegean Airlines πραγματοποιήθηκαν σήμερα κανονικά, έστω και με μικρές καθυστερήσεις, ενώ σε ορισμένους προορισμούς έγιναν συγχωνεύσεις.

Στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας όλες οι υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά, αν και το πρωί υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των πτήσεων, καθώς οι μηχανικοί τα εταιριών έπρεπε να κάνουν αποπαγοποίηση των αεροσκαφών.

Σε ό,τι αφορά εξάλλου, τις συγκοινωνίες στην περιοχή της Αττικής, από τον ΟΑΣΑ ανακοινώθηκε πως όλα τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κανονικά, εκτός από αυτά που έχουν προορισμό τα βόρεια προάστια.

Στο μεταξύ, θα εφαρμοστεί και σήμερα το μέτρο της ολονύχτιας λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς, δηλαδή του Μετρό, του ΗΣΑΠ και του Προαστιακού προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό και κυρίως όσοι έχουν προορισμό προς και από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Το Τράμ θα λειτουργήσει όπως κάθε μέρα.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή