Με το ένα πόδι στους ομίλους η Ντιναμό

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 00:39
UPD:01:06
REUTERS/WOLFGANG RATTAY
A- A A+

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Champions League βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (21/08) η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ «ανοιχτούς λογαριασμούς» άφησαν Γιουνγκ Μπόις και Ερυθρός Αστέρας μετά το 2-2 στην Ελβετία.

Στη Βέρνη η Γιουνγκ Μπόις πήρε νωρίς προβάδισμα με το όμορφο σουτ του Ασαλέ μέσα από την περιοχή στο 7', όμως η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς όχι μόνο απάντησε αλλά έκανε και ολική ανατροπή. Ο Ντέγκενεκ ισοφάρισε στο 18' με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ενώ στο 46' ο πρώην εξτρέμ του Άρη, Ματέο Γκαρσία, έκανε το 2-1 με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στο 73' ήταν η σειρά της Γιουνγκ Μπόις να βρει δίχτυα και να κλείσει το σκορ, με τον Ενγκαμαλέου να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μποάκιε μέσα στην περιοχή (ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα κάνοντας πρώτα χρήση του VAR). Ο Ορό ευστόχησε κι έτσι «γράφτηκε» το τελικό σκορ.

Στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ, η Ντιναμό κυριάρχησε στο πρώτο μέρος. Ο Πέτκοβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Λουντέμο και το μετέτρεψε σε γκολ από την άσπρη βούλα στο 8' φτάνοντας τα τέσσερα γκολ στο φετινό Champions League, ενώ στο 28' ο Όρσιτς βγήκε στην κόντρα και εκτέλεσε με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-0.

Στο 34' θα μπορούσε μάλιστα να γίνει και το 3-0 από τους Κροάτες, με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στην προσπάθεια του Όλμο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις