Κλοπ: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί σε 2-3 χρόνια, μπορεί και να αποσυρθώ»

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 11:19
UPD:11:26
EPA/WILL OLIVER
A- A A+

Απέφυγε να οριοθετήσει το μέλλον του στους πάγκους ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την προπονητική μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ (2022).

Ο Γερμανός τεχνικός παρέλαβε το βραβείο του «προπονητή της Χρονιάς» από το «Sport Bild» σε τελετή που έγινε στο Αμβούργο. Ο 52χρονος Κλοπ δεν έδωσε το παρόν, λόγω των υποχρεώσεων που έχει με τους πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο, μέσω βίντεο αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Champions League, αλλά και στο μέλλον του.

«Εύχομαι κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό που κάνουμε. Σε δύο, τρία χρόνια κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί», είπε ο Κλοπ και πρόσθεσε:

«Ίσως και να αποσυρθώ! Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αν συνέβαινε αυτό, δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε».

Επίσης αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Κουτίνιο στην Μπάγερν: «Είναι σούπερ παίκτης και εξαιρετικό παιδί. Δεν θέλαμε να τον δώσουμε εκείνη την εποχή, αλλά η Μπαρτσελόνα μας ανάγκασε με χρήματα, να το πω έτσι. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για τη Μπάγερν και τη Bundesliga».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις