Euroleague: «Τήρησε τα συμφωνηθέντα ο Ολυμπιακός»

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 16:00
UPD:16:03
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Οι οικονομικές εκκρεμότητες του Ολυμπιακού προς τους παίκτες καλύφθηκαν, όπως επισημαίνει με ανακοίνωση της η Euroleague.

Πριν από τρεις μήνες η αρμόδια επιτροπή ελέγχου οικονομικής διαχείρισης των ομάδων διεξήγαγε έλεγχο στην πειραϊκή ΚΑΕ, λόγω των καθυστερήσεων που υπήρχαν στις πληρωμές των μισθών των παικτών, μετά από σχετικές καταγγελίες που έγιναν.

Η Euroleague ξεκίνησε έρευνα κι όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τήρησαν τα συμφωνηθέντα και κάλυψαν τις οφειλές που υπήρχαν.

Η ανακοίνωση: «Η οικονομική διεύθυνση της διοργανώτριας Αρχής επανεξέτασε την υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο, όσον αφορά τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Στις 27 Μαΐου το αρμόδιο τμήμα της Euroleague είχε αναφέρει στην οικονομική διεύθυνση την διενέργεια έρευνας και είχε αποφανθεί από την οικονομική διεύθυνση πως υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών.

Η Euroleague παρακολούθησε την εκπλήρωση των συμφωνιών που είχαν γίνει με τους παίκτες και επιβεβαιώνει ότι οι καθυστερήσεις πληρωμών και οι οφειλές που προκάλεσαν την έναρξη των ερευνών έχουν καλυφθεί».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις