Φριντέτ: «Η κατάλληλη στιγμή για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 18:27
UPD:18:32
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Στην Αθήνα έφτασαν σήμερα το απόγευμα δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Τζίμερ Φριντέτ και Τζέικομπ Γουάιλι.

Ο «μπόμπερ» των «πρασίνων» στις δηλώσεις που έκανε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για να τον υπογράψει, ωστόσο, όπως επισήμανε «τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να έρθω».

«Γνωρίζεται ότι το μεγάλο μου προσόν είναι το σκοράρισμα, αλλά δεν θέλω να κάνω μόνο αυτό. Θα παλέψω σκληρά, θα βοηθήσω στην άμυνα και θα παλέψω στο γήπεδο.

Θέλω να είμαι νικητής και ηγέτης στο παρκέ. δεν θέλουμε να βάζουμε πίεση στην ομάδα. Ξέρω ότι είναι κλισέ, αλλά θα δουλεύουμε σκληρά μέρα με τη μέρα, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί», τόνισε αρχικά ο Φριντέτ και συνέχισε:

«Η απόφαση για να έρθω στην Ευρώπη ήταν δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός με καλούσε και προσπαθούσε να με προσεγγίσει εδώ και κάποια χρόνια, απλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Αποφάσισα με την οικογένειά μου να έρθουμε εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέρος του Παναθηναϊκού, που θα είμαι μέλος κάτι διαφορετικού σε σχέση με αυτά που είχα ζήσει μέχρι τώρα. Ελπίζω να έχουμε μια σπουδαία σεζόν. Ξέρω ότι στο γήπεδο η ατμόσφαιρα είναι τρελή.»

Πριν τον Αμερικανό, είχε αφιχθεί ο συμπατριώτης του, Τζέικομπ Γουάιλι. Ο φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού» ήταν αρκετά ευδιάθετος και δεν ξέχασε τον Ρικ Πιτίνο:

«Με ήθελε στην ομάδα ο Ρικ Πιτίνο. Ανεξάρτητα από τη δική του παρουσία ή όχι, ήθελα να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Όταν έχεις πρόταση από έναν τέτοιο σύλλογο, δεν την αφήνεις να πάει χαμένη.

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέρος του Παναθηναϊκού. Θέλω να νικάω και να παίρνω τίτλους. Δεν έχω ξαναπαίξει για ομάδα με τόσους τίτλους, με τόσο μεγάλη παράδοση και ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις