Αποσύρεται στα 38 του ο Άσλεϊ Κόουλ

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 20:22
A- A A+

Ο Άσλεϊ Κόουλ είπε «αρκετά» με το ποδόσφαιρο. Στην ηλικία των 38 ετών και μετά από σχεδόν 20 χρόνια καριέρας, ο Άγγλος ακραίος αμυντικός, που φόρεσε τις φανέλες των Άρσεναλ, Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι, Ρόμα, Λ.Α. Γκάλαξι και Ντέρμπι Κάουντι, ανακοίνωσε την αποχώρησή του. 

«Ύστερα από μακρά σκέψη, ήρθε η ώρα να κλείσω και να σκεφτώ το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο ελπίζω να είναι εκείνο του προπονητή», δήλωσε ο Κόουλ στο Sky Sports UK.

Ως ποδοσφαιριστής, υπήρξε από τους πιο επιτυχημένους στο αγγλικό ποδόσφαιρο με τρία πρωταθλήματα, ένα Champions League, ένα Europa League, 7 Κύπελλα Αγγλίας, ένα Λιγκ Καπ Λιγκ και 3 Community Shields, ενώ μέτρησε, επίσης, 107 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας.

«Κοιτάζοντας πίσω, όταν ήμουν παιδί, ποτέ δεν περίμενα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Σήμερα, όμως, μπορώ να πω ότι έπαιξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ότι συμμετείχα σε τελικό Champions League, κέρδισα Κύπελλα και τίτλους στην Premier League. Τελικά, το παιδικό όνειρό μου πραγματοιήθηκε», υπογράμμισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις